La Casa De Papel 3. Sezon nereden, nasıl izlenir? La Casa De Papel 3. Sezon Netflix'te

La Casa De Papel 3. Sezon izleme linki araştırılıyor. La Casa De Papel 3. Sezon nereden izlenir? Sevilen dizinin ikinci sezonu oldukça heyecanlı geçmişti. Ekibin soygunu tamamladıktan sonra ne yaptığı izleyenler tarafından merak ediliyordur ve yeni sezon cuma akşamı sevenlerinin beğenisine sunuldu. Yeni sezonda kadroya yeni isimler katılıyor. Palermo rolüne Rodrigo de la Serna, Marsilya karakterine Luka Peros hayat veriyor.

La Casa De Papel 3. Sezon izleyici karşısına çıktı. La Casa De Papel izleme yolları araştırılıyor. Sevilen dizinin yeni sezonu da çok heyecanlı. Ekibi yine farklı bir hikaye bekliyor. Yeni sezonda kadroya yeni isimler katılıyor. Palermo rolüne Rodrigo de la Serna, Marsilya karakterine Luka Peros hayat veriyor. Dizi yeni sezonda da Netflix’te yayınlanıyor. Peki Netflix ücretsiz mi? İşte detaylar…

LA CASA DE PAPEL NEREDEN İZLENİR?

 La Casa De Papel'in 3. sezonu 8 bölüm şeklinde yayınlandı. Netflix üzerinden tüm bölümlere ulaşabilirsiniz.

İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

NETFLİX ÜCRETSİZ Mİ?

Netflix ücret ödenen bir platformdur. Ancak ilk bir ay ücretsiz kullanma fırsatına sahipsiniz. İnternet sitesinde yapılacak açıklamada, “Ücretsiz ayınız bitene kadar ücret ödemeyeceksiniz. Deneme süreniz bitmeden üç gün önce size hatırlatmada bulunacağız. Taahhüt yok, istediğiniz zaman iptal edin.” deniliyor. Temel, standart ve özel olmak üzere üç farklı planlama seçeneği bulunuyor.

LA CASA DE PAPEL’DE YENİ OYUNCULAR

Rodrigo de la Serna - Palermo

Luka Peros - Marsilya

Hovik Keuchkerian - Bogota

Itziar Ituno (Eski sezonlarda polis Raquel Murillo) - Lizbon

Eski oyuncular

Alvaro Morte - El Profesor

Ursula Corbero - Tokyo

Miguel Herrán - Rio

Pedro Alonso - Berlin

Darko Peric - Helsinki

Jaime Lorente - Denver

Esther Acebo - Stockholm

Alba Flores - Nairobi