Kylie Minogue içini döktü: Epey duygusallaşıyorum

Kariyerindeki zor anlarda ailesinin kendisine verdiği destekten bahseden dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minogue, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kylie Minogue, anlattıkları ile içini döktü. Ünlü şarkıcı, ''Epey duygusallaşıyorum. Bazen kendimi karanlık yerlerde buldum ama ailemden medet umdum'' dedi.

"The Graham Norton Show" adlı programa konuk olan Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, hakkında bilinmeyenlerinden bahsetti. 35 yıllık kariyerinde zaman zaman kendisini karanlık yerlerde bulduğundan bahseden Kylie Minogue, içini döktü. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili "Genç halime ne söylerdim diye bugünlerde çokça soruluyor. Ona yalnız olmadığını ve düşündüklerinde bir sorun bulunmadığını çünkü eleştirilerin hep vız gelip, tırıs gidemeyeceğini söylemeyi düşündüğümde epey duygusallaşıyorum" dedi.

Kylie Minogue, "Bazen kendimi karanlık yerlerde buldum ama ailemden medet umdum. Bugün, sosyal medyadan dolayı ne kadar farklı olurdu bilmiyorum; kendinizi seslerden, eleştirilerden ve kendi düşüncelerinizden soyutlamak çok zor" şeklinde konuştu.

'Independent Türkçe'nin aktardığına göre; Kylie Minogue, yeni şarkısı 'Padam Padam'ın başarısı hakkında ise, "Bu çok hayat verici ve çok heyecanlıyım. Ne heyecan verici bir dönem..." ifadelerini kullandı.