Kuzey Yıldızı'nın Emin'i Korcan Kol'dan dikkat çeken açıklama: Rujlu kadın ilgimi çekmez

Show TV'de ekrana getirilen İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Emin karakterine hayat veren genç oyuncu Korcan Kol, bir dergiye röportaj verdi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Korcan Kol, 'Makyaj yapmayan kadınları daha çekici buluyorum. Özellikle kırmızı ruj sürmüş bir kadın kolay kolay dikkatimi çekmez.' dedi.

Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner gibi isimlerin paylaştığı Show TV'nin sevilerek takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Emin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Korcan Kol, Moodboard dergisine röportaj verdi. 20 yaşındaki oyuncu Korcan Kol, nasıl kadınlardan hoşlandığını şu sözlerle anlattı:

'KIRMIZI RUJ SÜRMÜŞ KADIN DİKKATİMİ ÇEKMEZ'

'Ruhu da görüntüsü de doğal olmalı. Makyaj yapmayan kadınları daha çekici buluyorum. Özellikle kırmızı ruj sürmüş bir kadın kolay kolay dikkatimi çekmez. Rujlu bir kadını öpmem.'

'OYUNCU OLMADAN ÖNCE KAĞIT VERDİM'

Geçtiğimiz haftalarda röportaj veren Korcan Kol, 'Çeşitli otellerde aşçı olarak çalıştım. 13 yaşımdan bu yana sürekli oyunculuk için çok çabaladım. Oyuncu olmayı o kadar çok istiyordum ki bazen kazandığım para kurs için yeterli olmuyordu. Kurslara paramın yetmesi için şapkamı takıp sokakta kağıt topladım. Gece kulüplerinde garsonluk yaptım. Tek amacım oyunculuk mesleğine giden bu yolda kendi emeğimle yolumu aydınlatmaktı, bu yüzden çalışmak ayıp değil' demişti.