Kuzey Yıldızı'ndan bomba transfer! Mert Yazıcıoğlu'nun Exxen için çekilen Ölüm Zamanı dizisindeki partneri belli oldu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Ölüm Zamanı dizinin erkek başrolü Mert Yazıcıoğlu oldu. Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun partneri açıklandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş ve Mert Yazıcıoğlu partner oldu.

Dijital platform olan Exxen projelerine bir yenisini daha ekledi. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye başlayan Ölüm Zamanı dizisinin erkek başrol oyuncusu birçok projede rol almış olan Mert Yazıcıoğlu oldu. Mert Yazıcıoğlu, Ölüm Zamanı dizisinde Kuzey

Yıldızı İlk Aşk'ta Gökçe karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş ile partner olacak.

Ölüm Zamanı dizisine yeni ve genç isimler dahil oldu. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın da kadrosunda yer aldığı Ölüm Zamanı dizisine Çukur dizisiyle dikkat çeken Ece Yaşar ve son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol almış olan İdris Nebi Şahin dahil oldu.

ÖLÜM ZAMANI DİZİSİ KONUSU

Oldukça başarılı isimlerin yer aldığı dizide, kampta yaşanan bir cinayetin sonrasında gelişen olayları konu edinecektir.

ÖLÜM ZAMANI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İddialı oyuncu kadrosuyla yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanan dizi, Sihirli Annem, Hükümsüz, Yetiş Zeynep gibi oldukça başarılı dizilerin yer aldığı dijital bir platform olan Exxen’de yayın hayatına başlayacaktır ancak dizinin tam olarak yayın tarihi belli değildir.