Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner yeni proje ile ekranlara gelecek!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Aslıhan Güner izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Koronavirüs ve tatil dönemi nedeniyle ekranlardan uzak kalan Aslıhan Güner Kurban Bayramı'nda yeni projesi ile ekranlara geri dönüyor. Güner bayramın birinci günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak “Hanımağa'nın Gelinleri”, dizisi ile izleyici karşısına çıkacak.

Sevilen oyuncu Aslıhan Güner ekranlara geri dönüyor. Başrollerini İsmail Demirci ile paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde büyük başarı yakalayan Aslıhan Güner yeni projesi ile Kurban Bayramı’nın birinci günü izleyici karşısına çıkıyor. Güner, TRT 1’in bayrama özel hazırladığı “Hanımağa’nın Gelinleri” dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Çanakkale’de geçen “Hanımağa’nın Gelinleri”, bayramın ilk günü TRT 1 seyircisiyle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Geride bıraktığımız sezon Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Aslıhan Güner, Ordu’daki çekimlerin tamamlanmasının ardından kısa bir tatile çıkmıştı. Oyuncu tatilin ardından ise yeniden film için setlere dönüş yaptı. Oyuncu, 10 Ağustos’ta da Kuzey Yıldızı dizisinin 2. sezonu için yeniden Ordu’ya gidecek. Aslıhan Güner, kariyerine bir sinema filmi katmak adına, Kuzey Yıldızı yorgunluğuna rağmen sette çalışmaktan kaçınmadı.

“Hanımağa’nın Gelinleri” 31 Temmuz Cuma Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 20.00’de TRT 1’de.