Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner 2021'in ilk fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı

Show TV'nin eğlenceli yapımlarından olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin güzel oyuncusu Aslıhan Güner, Cem Talu'ya verdiği pozlarla 2021 yılına bomba gibi girdi. Başarılı oyuncunun fotoğraflarına binlerce beğeni yağdı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner verdiği pozlarla hayranlarını bir kez daha mest etti. Ekranların kızıl saçlı güzelinin verdiği o pozlar adeta sosyal medyayı salladı.

Sevilen dizide İsmail Demirci (Kuzey) ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu, hem güzelliği hem de dizideki başarılı performansı ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Ekranların kızıl saçlı güzeli, yeni imajı ile dizi takipçilerinden tam not almış ve hayranları tarafından çok beğenilmişti. Son olarak başarılı oyuncunun, ünlü fotoğraf sanatçısı Cem Talu'nun objektifinden çıkan ve "2021'ilk fotoğrafı" notu ile paylaştığı pozları hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Bizim de çok beğendiğimiz Aslıhan Güner'in kızıl saçları, mavi gözleri ve siyah şık elbisesi ile büyülediği o fotoğraflar Cem Talu'nun "Aslıhan Güner ile özel çekimden" notu ile paylaşımıyla işte huzularınızda...

Güzel oyuncunun verdiği pozlara sosyal medyada binlerce beğeni yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, Aslıhan Güner'in pozlarına "Şu güzelliğe bak, bu nasıl güzellik, mükemmel, düştüm resmen, bayıldım, çok güzel, harikasın" gibi ifadelerle övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.

Alp Kırşan 'Gözünüz tbt görsün' dedi ve dev kadroyu paylaştı

Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun saat krizi gündem oldu