Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Osman'ı Can Kızıltuğ kadrodan ayrılıyor mu?

Show TV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Zeynep Koltuk, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın ve Cengiz Bozkurt'un rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevenlerini üzecek bir durum yaşandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm fragmanında Osman'ın karlar üzerinde nefes almadığı anlar merak uyandırdı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Osman'ı Can Kızıltuğ'un diziden ayrılacağı haberleri gündeme gelirken konu belirsizliğini koruyor.

Başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Zeynep Koltuk, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın ve Cengiz Bozkurt gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk hayranlarını üzecek gelişmeler yaşandı. Gönül Dağı dizisiyle reyting yarışana giren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine son olarak Cengiz Bozkurt dahil olmuş ve kadro güçlendirilmişti. Ancak diziden kötü haber geldi.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm fragmanında; Osman karlar üzerinde hareketsiz olarak yatmaktadır. Gökçe ne yaparsa yapsın Osman gözlerini açmamıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Osman’ı Can Kızıltuğ'un diziden ayrılacağı konuşulurken Fox TV'de ekrana getirilecek olan Masumiyet dizisinin kadrosuna transfer olduğu iddia edildi. Yapımcı ve oyuncudan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

CAN KIZILTUĞ KİMDİR?

Can Kızıltuğ 1994 yılında İzmir’de doğdu. Şarkıcılık yapan Can Kızıltuğ oyunculukta yapmaktadır. Can Kızıltuğ, ilk kez Çukur dizisiyle ekranlarda yer almıştır. Can Kızıltuğ son olarak ise Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna dahil edilmiştir. Can Kızıltuğ’un 2017’de çıkardığı “Ateş Ediyor” isimli bir albümü de vardır.

CAN KIZILTUĞ YER ALDIĞI PROJELER

İşte Benim Stilim

Kuzey Yıldızı

Çukur