Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47.bölüm 2.fragmanı yayında! Kuzey ve Yıldız'ın romantik anları izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Süreç Film'in, Show TV'de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 47.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen dizinin yayına giren yeni bölümünde eğlenceli anlar seyircilerin beğenisini kazandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 47. bölümünde, Gökçe'nin yeniden yürüdüğünün görüldüğü eğlenceli tanıtımda Yıldız, Kuzey'in kızlarıyla aynı evde yaşamak istediğini söylüyor. Nahide'nin sancıları başlayınca Sefer'in telaşlı hali ise kahkaha dolu anlara sahne oluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 47. bölüm tanıtımı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümünde Kuzey ve Yıldız'ın romantik anları seyircileri de derinden etkilemeyi başardı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor.

Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan dizide; Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 47. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47. Bölümünde Gökçe'nin yeniden yürüdüğünün görüldüğü eğlenceli tanıtımda Yıldız, Kuzey'in kızlarıyla aynı evde yaşamak istediğini söylüyor. Nahide'nin sancıları başlayınca Sefer'in telaşlı hali ise kahkaha dolu anlara sahne oluyor.

Kuzey, Sefer ve Ruhi'nin, Ordu'ya gelen fenomen gurme Engin Ar'ı güzel bir şekilde ağırlamaya çalıştıkları tanıtımda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Gurme Engin Ar'ın başına Kuzey, Sefer ve Ruhi yüzünden gelmeyen kalmazken Cevher'in, yeni tanıştığı Fahriye ile aralarında neler olacağı merakla bekleniyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 47. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KUZEY YILDIZI İLK AŞK 46.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46. Bölümünde Yıldız, bir kez daha hayal kırıklığına uğramış, bir daha asla yaşamam sandığı acıyı yine iliklerine kadar hissetmiştir. Kuzey, yine başka bir kadınladır. Yıldız, bunun ağırlığıyla soluğu Yason Burnu’nda alır. Her şeyin şahidi olan kayalıklara anlatacaktır derdini. Fakat bu sefer Kuzey, suçsuzdur; asla dahil olmak istemediği, kurtulmak için fazlasıyla uğraştığı bir planın ortasında bulmuştur kendini. Ama bunu Yıldız’a anlatabilmesi mümkün değildir. Yıldız, kurtulmak için var gücüyle uğraştığı, bir daha asla pençesine düşmem dediği güvensizlik duygusuyla baş başadır.

Kuzey’in pes etmeye niyeti yoktur. Uğruna canından bile vazgeçtiği aşkı öyle kolay kaybetmeyecektir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Kâh değirmenlere karşı savaşan Don Kişot olur, kâh dünyanın en güçlü adamı Kaptan Amerika olur. Ama bunların hiçbiri, yirmi yıllık ayrılıkla sınanmış Yıldız’a sökmez. Kuzey, Yıldız’a kendini affettirmek için, kendini temize çıkarmak zorundadır. Fakat Şahika, buna yanaşmaz. Yıldız’la yüzleşip, gerçekleri Yıldız’a anlatması mümkün değildir. Yıldız, Kuzey’in sözlerine de inanmamaktadır. Kuzey için çareler tükenmek üzeredir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 47. BÖLÜM 1. FRAGMANI