Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölümde neler oldu? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı gelecek bölüm hakkında ipuçları veriyor. Ekranların sevilen yapımlarından Kuzey Yıldızı İlk Aşk her cumartesi seyirci karşısına çıkıyor. Komik ve macera dolu aşk hikayesini anlatan diziye bu hafta Resul Dündar konuk oluyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı, yayınlanan son bölümün ardından ilgi gördü. Her cumartesi Show Tv'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'da bugün Resul Dündar rüzgarı esiyor. Aslıhan Güner, İsmail Demirci'nin başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey ve Yıldız'ın evlilik hazırlıklarının hızla başladığı tanıtımda Sefer'in sarı saçları izleyenleri şaşkınlığa uğratıyor. Kuzey ve ailesi, Yıldız'ı isterken Yaşar'ın tam kararını söyleyeceği sırada "Veremezsin abi!" diyerek içeri giren Cevher Kadıoğlu dikkat çekiyor.

Kuzey Yıldızı'nda Resul Dindar rüzgarı: Resul Dindar kimdir, şarkıları nelerdir?

Bu beklenmedik gelişme "İki aşığın önünde yeni bir engel mi var?" sorusunu akıllara getiriyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, her cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.