Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31. son bölümde yaşandı?

Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte gelecek bölümde olacaklar...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk cumartesi akşamları Show Tv’de izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapnşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş gibi isimler yer alıyor. 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ

Kızların girdiği çıkmaz yolun sonunda herkesi büyük hesaplaşmalar, yüzleşmeler ve yeni ayrılıklar beklemektedir.

Mine ve Gökçe’nin bir anlık öfkeyle çıktıkları yol, çıkmaza girmiştir. Ona yardım edebilecek tek kişi ise Gökçe’dir, o da koskoca ormanda tek başınadır ve gücü tükenmek üzeredir. Başta Kuzey olmak üzere herkes kızları bulmak için seferber olsa da ne Mine’nin ne de Gökçe’nin çığlıklarını duyamazlar. Herkes dört koldan Mine ve Gökçe’yi aramaktadır. Arama ekiplerinin çabaları da sonuç vermeyince Kuzey’in umutları tükenme noktasına gelir.

İlk defa herkes aynı cephededir. Kızların yokluğu Kuzey, Yıldız ve Şule’yi aynı safta buluşturmuştur. Herkesin tek bir amacı vardır: kızların sağ salim bulunması. Onları aynı amaç için buluşturan şartlar, tam tersine döndüğünde bu defa tepkileri ne olacaktır? Kızların girdiği çıkmaz yolun sonunda herkesi büyük hesaplaşmalar, yüzleşmeler ve yeni ayrılıklar beklemektedir.