Kutsal Damacana 3 Dracoola oyuncular kimler, konusu ne? İşte Kutsal Damacana 3: Dracoola konusu ve oyuncu kadrosu!

Kutsal Damacana 3: Dracoola konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan film komedi aksiyon türünden izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. 2011 yapımı Türk filmi Kutsal Damacana 3: Dracoola konusu nedir? Kutsal Damacana 3: Dracoola oyuncular kimdir? sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar...

Kutsal Damacana 3: Dracoola konusu yoğun ilgi görüyor. Türk yapımı film bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. 2011 yapımı Kutsal Damacana 3: Dracoola komedi aksiyon türünde izleyicilerle buluşacak. Kutsal Damacana 3: Dracoola adından sıkça söz ettiren ünlü isimleri barındırıyor. Korhan Bozkurt'un yönetmen koltuğundan oturduğu Kutsal Damacana 3: Dracoola konusu nedir, oyuncuları kimlerdir sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KUTSAL DAMACANA 3: DRACOOLA OYUNCULARI KİM?

Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Şahin Irmak, Sinan Bengier, Ceyhun Fersoy gibi isimler yer alıyor.

KUTSAL DAMACANA 3: DRACOOLA KONUSU NEDİR?

Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad’ı yakalamış ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Tanrı’nın gazabına uğrayan Vlad halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Sebahattin, yetim olarak yetiştiği konakta çalışmaktadır. Bütün bu yaşananlardan haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin’in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar… Transilvanyalı Vlad onun da izini bulmuştur..