Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Kusursuz Kiracı'nın Yakup'u Serkan Tütüncü heyecanlandıran açıklamalar yaptı!

Kusursuz Kiracı'nın Yakup'u Serkan Tütüncü heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Fox TV'de yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi Kusursuz Kiracı yayınlanan fragmanıyla adından sıkça söz ettirdi. Dilan Çiçek Deniz ile başrollerini paylaşan Serkan Tütüncü dizi hakkında merak edilenleri açıkladı. Heyecanla beklenen yapım 30 Ağustos akşamı ekrana gelecek.

Kusursuz Kiracı dizisi için nefesler tutuldu. Büyük bir ilgiyle beklenen dizi önümüzdeki hafta seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrollerinde ise Serkan Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz yer alacak. Farklı bir senaryoya sahip olan dizi yayınlanan fragman ile dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Tütüncü karakterine benzer birini canlandıracağı öğrenildi. İzmir'de dünyaya gelen Tütüncü, dizideki Yakup karakterini şu sözlerle tanıttı: "Yakup karakteriyle karşınıza çıkacağım. İzmirli bir karakter, biraz yakın. Milano'da gazetecilik yapan bir çocuk. İstanbul'a geliyor, sonra hikaye başlıyor"

Mona rolüyle ön plana çıkacak olan Dilan Çiçek Deniz de bir internet gazetesinde yangın ile ilgili ihbarlara giden ve bu yangınları haberleştiren bir gazeteci olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin yangın sahnesinden bahseden Serkan Tütüncü, Apartmanın tadilata girmesi gerekiyordu. İlk önce o sahne ile başladık. Bir odayı yaktın hemen hemen, ben de yandım orada. Onunla ilgili de 1,5 gün süren bir eğitim aldık" dedi.