Kusursuz Kiracı için final çanları çalıyor! İddialı başlamıştı ama...

Fox Tv'nin yeni sezonda iddialı başlayan dizisi Kusursuz Kiracı için final çanları çalıyor. Kusursuz Kiracı'nın reyting performansı oldukça düştü dizi adım adım finale ilerliyor.

MF YAPIM'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu ve yazar Nermin Yıldırım'a ait "Ev" romanındaki "Evi Yak" öyküsünden hareketle kaleme alınan Kusursuz Kiracı yeni sezona iddialı bir giriş yapmıştı ancak dizi için final çanları çalmaya başladı.

Özellikle geçtiğimiz hafta atv'de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reyting listesinde zirveye yerleşmesi ile birlikte Kusursuz Kiracı reytingleri olumsuz etkilendi. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü'nün başrollerini paylaştığı dizide reytingler pek de kabul edilemeyecek bir durum ile karşı karşıya kaldı.

Dizinin 5. bölümü 27 Eylül salı akşamı izleyicisinin karşısına çıktı ve reyting oranlarının çok düştüğü görüldü. Kusursuz Kiracı total puan türünde 22'nci, Ab puan türünde de 22'nci sırada yer aldı.

Kusursuz Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda; Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar gibi güçlü isimler yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam reyting listesine de sığmıyor! Yine zirveye yerleşti!