Küslüğü bir kenara bıraktı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Demet Akalın, Ece Erken'e başlığında bulundu

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ece Erken ile küs olan Demet Akalın, haberi almasının ardından sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Akalın, ''Ben çok üzgünüm... Başın sağolsun... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum'' ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırının ardından olay yerinde hayatını kaybetti. Son sözleri "Lütfen beni kurtarın olan" Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini alan Ece Erken büyük yıkım yaşadı.

Aldığı sakinleştiriciler nedeniyle uyuyan Ece Erken'in "Uyuyup uyansam ve kabusum bitse" dediği öğrenildi.

DEMET AKALIN KÜSLÜĞÜ BİR KENARA BIRAKTI

Yaşanan acı olayın ardından bir süredir Ece Erken'le küs olan Demet Akalın'dan paylaşım geldi. Küslüğü bir kenara bırakan Akalın, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Ece erken yıkıldı! Sakinleştiricilerle uyutuldu: Uyuyup uyansam ve kabusum bitse

ECE ERKEN'E BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Demet Akalın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ben çok üzgünüm... Başın sağolsun... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum"

Alişan'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Ece Erken'e başsağlığı mesajı