Kuş Uçuşu'nun yıldızı İbrahim Çelikkol'a bomba teklif... Kabul ederse o rol çok yakışacak

Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde rol alan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yeni sezon için görüşmelere başladı. Proje konusunda oldukça titiz davranan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından olacak olan ''Aile'' dizisi için görüşmelere başladı.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un dijital platformda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin 2. Sezon onay alması hayranlarını heyecanlandırmıştı. Dijitalin yanı sıra televizyona da işler yapan İbrahim Çelikkol, yeni sezon için görüşmelere başladı.

İBRAHİM ÇELİKKOL "AİLE" DİZİSİYLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yakışıklı oyuncu Ay Yapım'ın Aile dizisiyle görüşüyor. Çelikkol'a dizinin başrol karakter Aslan rolü teklif edildi. Aslan kalabalık bir ailenin oğlu, gece kulübü işletiyor. Son derece bıçkın bir adam... Ailesinin dertleri ve yaptığı işin sorunları derken karanlık ve bir kadar da gizemli bir karakter... Bu zor adamın hayatına psikolog Devin girecek. İşler başka bir boyuta taşınacak. Bol oyunculu dizide özellikle Aslan'ın annesi Hülya'ya kimin hayat vereceği ise büyük merak konusu oldu.