Kuş Uçuşu'nun Lale'si Birce Akalay paylaştı, trend listesi alt üst oldu! Hayranları coştu

Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle büyük ses getiren Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Twitter'da trend listesinde ilk sırada yerini aldı. Instagram hesabının hikaye bölümünden siyah-beyaz bir kare yayınlayan Birce Akalay'a ''Ne yapıyorsunuz hanımefendi!'' gibi yorumlar yapıldı.

Birçok başarılı projede rol almış olan ve ekranların aranılan yüzü haline gelen Birce Akalay, adından söz ettirmeye devam ediyor. Birce Akalay, şimdilerde Netflix'te ekrana getirilen Kuş Uçuşu dizisi ve hayat verdiği Lale karakteri ile konuşuluyor.

Güzel oyuncu Birce Akalay, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında geliyor. Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşayan Akalay, zaman zaman hayatından kesitleri takipçileri ile paylaşıyor.

Son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden siyah-beyaz çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Akalay, Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Allah'ım seni nazarlardan saklasın bahar gözlüm maşallah", "Endamin yeter yahu" ve "Hem güzel hem karizmatik" gibi yorumlarda bulundu. İşte ses getiren o paylaşım: