Kuş Uçuşu setinde büyük kriz! İbrahim Çelikkol 'Rahatsızım' dedi yaptıklarından sonra set iptal oldu

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi setinde yaşanan kriz gündeme geldi. Hasta olduğu için serum alıp dinlenen ve sonrasında çekim yapamayacağını ifade eden İbrahim Çelikkol'un setten ayrılması olay yarattı. Ünlü oyuncudan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Netflix'in sevilen Türk yapımları arasında gösterilen Kuş Uçuşu dizisi üçüncü sezon çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak ve Miray Daner gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kuş Uçuşu merakla bekleniyor. Geçtiğimiz gün gün sete giden İbrahim Çelikkol'un rahatsız olduğunu söyleyerek yaptıkları ekibi sinirlendirdi.

KUŞ UÇUŞU SETİNDE İBRAHİM ÇELİKKOL KRİZİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin Kenan'ı İbrahim Çelikkol önceki sabah sete gitti ancak kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bunun üzerine de ekip sağlık görevlilerini çağırdı ve Çelikkol'a serum bağlandı. Ünlü oyuncu bir süre uyumak istediğini söyledi. Bu sırada diğer birkaç ufak tefek sahnenin çekimi yapıldı. Birce Akalay, İrem Sak ve Defne Kayalar'ın da sahnelerinin olduğu çekimde ekip saatlerce Çelikkol'u bekledi.

İbrahim Çelikkol uykusunu alıp uyandıktan sonra çalışamayacağını söyleyip setten ayrıldı. Bu durum ekibin tepkisini çekti. Ardından da o günkü set bu nedenle iptal edildi. Çelikkol ise hakkında iddialara henüz cevap vermedi.