Kuş Uçuşu hayranları bu habere çok kızacak! 2. sezon çekimleri ertelendi

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerinde yer aldığı Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi büyük beğeni topladı. 2. sezonu merakla beklenen diziyle ilgili yaşanan gelişme hayranlarını kızdırdı. Kuş Uçuşu'nda yaşanan değişiklikler nedeniyle dizinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki haftaya ertelendi. Dizinin hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Netflix'te yayınlanan ve ilk sezonu ile izleyenler tam not alan Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Kuş Uçuşu dizisi hakkında geçen hafta gelen bir haber, dizinin hayranlarına rahat nefes aldırdı.

Okuma provası yapılan dizinin 2. sezon çekimlerinin başlayacağı ortaya çıktı. 3. sezon onayı da alan başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in rol aldığı diziye İstanbullu Gelin'le akıllarda kalan Tilbe Saran da ekibe dahil oldu.

KUŞ UÇUŞU İLE İLGİLİ HAYRANLARINI KIZDIRACAK HABER

Ancak bu hafta sete çıkması beklenen dizinin hayranlarını sinirlendiren bir haber geldi. Senaryoda yaşanan değişiklik nedeniyle dizinin çekimlerinin 1 hafta ertelendiği belirtildi. Bu haberle birlikte dizinin daha geç izleyiciyle buluşacağı da ortaya çıkmış oldu.