Kuruluş Osman'ın yıldızları Çağrı Şensoy ile Buse Arslan evlendi... Nikahtan kareler geldi

Kuruluş Osman dizisinde birlikte rol almış olan oyuncu çift Çağrı Şensoy ile Buse Arslan, ilişkilerini resmiyete döktü. Bolu'da düzenlenen bir törenle nikah masasına oturan Çağrı Şensoy ile Buse Arslan'ın düğününe ünlü isimler akın etti. Güzel oyuncu Arslan, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

ATV'de ekrana getirilen Kuruluş Osman'ın Cerkutay Alp'i Çağrı Şensoy ile Aygül Hatun'u Buse Arslan cephesinden güzel haber geldi. Bir süredir aşk yaşayan Çağrı Şensoy ile Buse Arslan, geçtiğimiz gün düzenlenen törenle nikah masasına oturdu.

Bolu'da bir kır düğünü gerçekleştiren oyuncu çiftin düğününe ünlü isimler adeta akın etti. Salih Bademci, Dildem Balçın, Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimler de katıldı.

Güzel oyuncu Buse Arslan, düğünden kareleri sosyal medya hesabından "Evet,evet,evet! En mutlu günlerimize, bir en mutlu gün daha eklendi gitti. Size sarılıyoruz. Onca yolu tepmenize, dansımıza eşliğinize, bizimle boşvermenize sarılırız. Ailemiz, dostlarımız, sevdiklerimiz. İyi ki birbirimizi seçmişiz. Ve nasıl aşırı yanımızda olan muhteşem ekibimize özel teşekkürler." notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.