Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e milyonluk hediye! Kesenin ağzını sonuna kadar açtı

Kevin Spacey ile Katar'da çekildiği kareleri yayınlayarak tepkilerin odağı haline gelen Burak Özçivit, İstanbul'a döner dönmez soluğu eşi Fahriye Evcen'in yanında aldı. Baş başa yemek yiyen ünlü çiftten Burak Özçivit'in hamile eşi Fahriye Evcen'e 10 milyon TL'lik cip aldığı ortaya çıktı. Hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.

Dünya Kupası için Katar'a giden ve hakkında taciz suçlaması olan Kevin Spacey ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Burak Özçivit hem hayranlarından hem de meslektaşlarından tepki almıştı. Türkiye'ye dönen Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen ile Etiler'de baş başa bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Paylaşımından dolayı gelen tepkilerle ilgili konuşan Özçivit'in eşine aldığı doğum hediyesi de ortaya çıktı.

Hamileliği ile ilgili konuşan Evcen, "Her şey yolunda, hamileliğim gayet güzel geçiyor, isim konusunda aklımızda bir iki seçenek var ama henüz tam karar vermedik, Karan kardeş fikrine alıştı, kendine arkadaş bekliyor, 'artık gelsin' diyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama 'Aman şunu yemeyeyim kilo alırım' modunda da değilim açıkçası" dedi.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN FAHRİYE EVCEN'E MİLYONLUK DOĞUM HEDİYESİ

Özçivit'e, doğum hediyesi olarak Fahriye Evcen'e 10 milyon TL değerinde özel plakası olan son model bir cip aldıüı hatırlatıldı. Özçivit, gülümseyerek konuyu kapatmaya başladı.

Kevin Spacey hakkında taciz haberlerini bilmediğini ifade eden yakışıklı oyuncu, "Bilmediğim bir konuydu, planlı yapılan bir görüşme değildi, karşılaştık ve Türk dizileri üzerine sohbet ettik, fotoğraf çektirdik ve paylaştım ancak ben detayları sonradan öğrendim, her zaman gündemi takip edemiyorum, açıkçası bilmiyordum, zaten paylaşımı sildim devamında" dedi.