Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya'nın babaannesi ile eğlenceli videosu sosyal medyayı salladı

Kuruluş Osman dizisinde Lena karakterine hayat veren Seray Kaya'nın babaannesi ile eğlenceli videosu sosyal medyayı salladı. Doğal halleri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya ve babaannesine beğeni yağdı.

Güzel oyuncu Seray Kaya, Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda kadroya dahil olan isimlerden biri oldu. Özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Seray Kaya'nın babaannesi ile eğlenceli videosu sosyal medyayı salladı.

İşte o paylaşım;

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti. Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı.

Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterine hayat verdi. Seray Kaya şimdilerde ise Kuruluş Osman dizisinde Lena'yı canlandırıyor.