Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım

O Hayat Benim dizisinden ayrılmasından sonra fazla kilolarından kurtulan ve şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu yeni bir paylaşımda bulundu. Bisikletle poz veren güzel oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Hazal Hatun karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, fazla kilolarından kurtulmasının ardından paylaşımlarına hız verdi.

Son dönemde sosyal medyayı oldukça aktif kullanan başarılı oyuncu Bozoğlu, bisikletin üzerinde verdiği pozla hayranlarından tam not aldı. Ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü:

'Kesintisiz bir hayret ve şefkatle bakıyorum hayata. Bir süredir. Olanı olduğu gibi görmenin, olandaki, plandaki hayrı bilmenin peşindeyiz. Yalana, dolana; kötülüğe ve karanlığa da bakıyorum. Kaçırmıyorum gözümü. Göz göze geliyoruz. Anlıyorum. Öyle olmasının bir sebebi var. Saf iyilik varsa; tam da bu sebepten, saf kötülük de var. An'lamak kabulü kolaylaştırıyor.

Yeni bilgi: Kolay olan da en az "zor" kadar lezzetli olabiliyor. Kabul sevgiyi, sevgi dengeyi doğuruyor. Ben en çok merkezimden dengede izlediğimde seviyorum kendimi ve hayatı. Şimdi daha iyi anlıyorum. Sevgiyi dışarıya koymadan, ihtiyaç haline getirmeden, onun içinden zevkle akmayı öğrendim çok şükür. Ağzımı toplayamamak gülmekten, içeriden gelen neşeden mütevelli... O yüzden bugünlerde en çok kendime; sonra dostlara hiç durmadan söylüyorum: Seni seviyorum.'