Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu yeni imajıyla bambaşka biri oldu

Yeşim Ceren Bozoğlu değişimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Verdiği kilolar sonrası dikkat çeken ve Atv'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman'da Hazal Hatun rolüyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu, yeni saç stili ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. Saç rengini koyulaştıran ve kahkül kestiren Bozoğlu, yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu.

Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun'u canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kilolar sonrası yeni imajıyla dikkat çekti.

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde 'Gestapo Fikret' olarak hafızalara kazınan Yeşim Ceren Bozoğlu şimdilerde Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u olarak seyirci karşısına çıkıyor.

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Hazal Hatun karakterinde sergilediği performansı ile çok konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu yenilediği imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

2017 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatıyla iki yılda 60 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan 46 yaşındaki Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündem olmuştu.

MERHABA KAKÜL

Şimdi de saç rengini ve modelini yenileyen ünlü isim, "Merhaba kakül, ben geldim" notunu düşerek yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından sevenlerine sundu. Saç rengini koyulaştırıp kahkül kestiren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni imajı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yıldızı Meryem Uzerli doğal güzelliğiyle büyüledi