Kuruluş Osman'ın yıldızı Özge Törer kimdir? Özge Törer kaç yaşında ve aslen nereli?

Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Dizide başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nde eğitimini sürdürüyor. Bala Hatun'u canlandıran Özge Törer kimdir, kaç yaşında? Özge Törer aslen nereli? İşte hayatı hakkında merak edilenler...

Özge Törer Kuruluş Osman dizisi ile birlikte oyunculuk hayatında önemli bir başlangıç yaptı. Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman’da Osman Bey’in eşi Bala Hatun’u canlandıran Törer izleyicilerin beğenisini kazandı. Burak Özçivit’in rol arkadaşı olan Özge Törer kaç yaşında ve nereli? Genç oyuncuyla ilgili merak edilen detayları sizler için derledik. İşte Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer’in hayatına dair merak edilen her şey!

ÖZGE TÖRER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Özge Törer, Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla birçok kesimin beğenisini kazanmayı başardı. Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde eğitimini sürdüren Törer oyunculuk kariyerine Kuruluş Osman dizisi ile başladı. Genç oyuncu hem yaşının küçük olması hem de oyunculuk kariyerinde yeni olması sebebiyle çok fazla dizide yer almadı.

Oyunculuk kariyeri Atv'deki 'Kuruluş: Osman (2019) dizisiyle başladı. Dizinin seçmelerine giden Törer, burada yapımcı Mustafa Bozdağ'ın beğenisi sayesinde Osman Gazi'yi canlandıran Burak Özçivit'in rol arkadaşı olarak diziye dahil oldu.

Sosyal medyayı çok fazla aktif olarak kullanmayan Özge Törer, halk tarafından yeni yeni tanınmaya başladı fakat şimdiden çok sevilen oyuncular arasına girdi.

Koç burcu olan genç oyuncu ata binmeyi ve yüzmeyi çok seviyor.

Şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat veren Özge Törer, 1.68 metre boyunda, 56 kilo ve Koç burcudur.

Özge Törer’in Instagram hesabı bulunmuyor.

Özge Törer'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuruluş Osman (Bala Hatun) (TV Dizisi)