Kuruluş Osman yeni bölümü ile ekranlara gelecek, yeni bölümde neler olacak?

Birbirinden yetenekli oyuncuları ve heyecanlandıran sahneleri ile her hafta Çarşamba günü yayınlanan dizinin 2. Fragmanı sevenleri ile buluştu. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kuruluş Osman dizisi haftaya yayınlanacak mı?

ATV ekranlarının heyecan ve merakla izlenen dizisi Kuruluş Osman'ın 2 fragmanı da yayınlandı. 6 gün arayla yayınlanan fragmanlar dizinin izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı. Peki Kuruluş Osman'ın 43. bölümünde neler oldu, yeni bölümünde neler olacak?

Nikola'ya karşı mücadelede ağır bir galibiyet kazanan Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni ele geçirmek üzere plan yapar ve alplerine gizlice içeri sızmalarını söyler. Osman Bey'in kayı bayrağını değiştirmesi ufak çaplı ayaklanmalara neden olurken, Bayhoca'nın Nikola'ya esir düşmesi Lena'yı kızdırır.

KURULUŞ OSMAN'IN 44. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Osman Bey'in kararı ile sürgüne mahkum edilen Göktuğ ve Targun İntikam ateşiyle yanıp tutuşur ve Bizans'la anlaşma yapar. Osman Bey'e tepki gösteren Lena çaresiz kalıp Flatyos'tan yardım ister. Tüm cephelerde baskı ve ayaklanma ile uğraşan Osman Bey, Nikola'yı beklemediği bir yerden vurmak için plan yapar ve herkesi şaşırtır.

Her hafta Çarşamba günü izleyicilerin karşısına gelen dizi bu akşam yayınlanacak. Ancak dizinin sevenlerine kötü bir haberimiz var; gelecek hafta ATV kanalında, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin yeni bölümleri yayınlanmayacak.