Kuruluş Osman'dan tahminlerin çok ötesine geçecek 10 transfer! Dev kadroyla geri dönüyorlar

Ekranların sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman 4. sezona yeni bir değişimle başlayacak. Heyecanın doruklara çıktığı dizinin yeni sezonunda Osmanlı Devleti'nin kuruluş yılı olan 1299 yılındaki gelişmeler anlatılacak. Bomba gelişmelerin yaşanacağı 4. sezonda kadroya tam 10 yeni isim katılıyor.

Adeta çarşamba akşamlarının efsanesi haline gelen Kuruluş Osman dizisi 4. sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezona 10 yeni isimle merhaba demeye hazırlanıyor. Fenomen dizinin kadrosunda bu sezon Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya ve İpek Karapınar başta olmak üzere pek çok isim yer alacak. İzleyiciler devletin kuruluş yılının anlatıldığı 1299 yılındaki yaşanan gelişmeleri heyecanla bekliyor.

İŞTE DİZİYE KATILAN İSİMLER

Hakan Yılmaz

Nihat Altınkaya

İpek Karapınar

Deniz Hamzaoğlu

Kaan Yalçın

Kuruluş Osman'da kulaktan kulağa yayılacak transfer iddiası! Meğer yeni padişahı oynayacak kişi...

Almila Uluer Atabeyoğlu

Miray Akay

Begüm Çağla Taşkın

Caner Nalbantoğlu

Talat Can Büyükaltay

3 İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Pek çok ismin yer alacağı dizide özellikle Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya ve İpek Karapınar gibi ünlü isimler dikkat çekti.

1299 YILI ANLATILACAK

İzleyiciler devletin kuruluş yılının anlatıldığı 1299 yılındaki yaşanan gelişmeleri heyecanla bekliyor.

İPEK KARAPINAR KİMDİR?

İpek Karapınar 20 Mart 1984'te İstanbul'da dünyaya gelen İpek Karapınar, orta okul ve lise eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı'nda Müzik ana sanat dalı, Keman Bölümü'nde almıştır.