Kuruluş Osman'dan sansasyon yaratacak transfer hamlesi! Diziyi sil baştan oluşturacaklar!

Kuruluş Osman dizisi 4. sezona bomba gibi bir giriş yapmaya geliyor. Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezona 11 yeni isimle merhaba demeye hazırlanıyor. Fenomen dizinin kadrosunda bu sezon Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya ve İpek Karapınar başta olmak üzere pek çok isim yer alacak. İzleyiciler devletin kuruluş yılının anlatıldığı 1299 yılındaki yaşanan gelişmeleri heyecanla beklemeye başladı.


Osmanlı Devleti'nin kuruluş sürecine dair olayları anlatan Kuruluş Osman dizisinde 4. sezon heyecanı yaşanıyor. Çarşamba akşamlarına damgasını vurmayı başaran dizi 4. sezona yeni bir değişimle başlayacak. Heyecanın doruklara çıktığı dizinin yeni sezonunda Osmanlı Devleti'nin kuruluş yılı olan 1299 yılındaki gelişmeler anlatılacak. Bomba gelişmelerin yaşanacağı 4. sezonda kadroya tam 11 yeni isim katılıyor. Özellikle Teşkilat dizisindeki Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya'nın diziye katılması heyecan yarattı.

İŞTE DİZİYE KATILAN İSİMLER

Hakan Yılmaz

Nihat Altınkaya

İpek Karapınar

Deniz Hamzaoğlu

Kaan Yalçın

Almila Uluer Atabeyoğlu

Miray Akay

Begüm Çağla Taşkın

Caner Nalbantoğlu

Talat Can Büyükaltay

Kuruluş Osman'dan tahminlerin çok ötesine geçecek 10 transfer! Dev kadroyla geri dönüyorlar

3 İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Pek çok ismin yer alacağı dizide özellikle Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya ve İpek Karapınar gibi ünlü isimler dikkat çekti.

DİZİYİ AYAKTA TUTAN İSMİ KAPTILAR!

Teşkilat dizisindeki Hulki karakteriyle adından söz ettiren Nihat Altınkaya sezon finalinde diziye veda etmişti. Ünlü oyuncu bu sezon Kuruluş Osman'da boy gösterecek.

1299 YILI ANLATILACAK

İzleyiciler devletin kuruluş yılının anlatıldığı 1299 yılındaki yaşanan gelişmeleri heyecanla bekliyor.