Veliaht olarak geliyor! Kuruluş Osman'dan çıtayı en yükseklere çekecek transfer!

Çarşamba günlerinin heyecanla takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da bu hafta heyecanı artıracak gelişmeler yaşanacak. Dizinin yeni bölümünün heyecanla bekleyen izleyiciler için son günlerde çok dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde IV. Murat'a hayat veren Metin Akdülger'in Orhan Bey'i canlandıracağı söyleniyor.

atv ekranlarında 4. sezonundaki macerasına tam gaz devam eden Kuruluş Osman'da bomba gelişmeler yaşanıyor. Heyecanı giderek arttığı diziyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Kulislerde konuşulan iddialara göre, Metin Akdülger'in Osmanlı Devleti'nin 2. padişahı olan Orhan Bey'i canlandıracağı konuşuluyor. Ancak bunun bir iddiadan ibaret olduğunu da belirtmek gerekiyor.

BOMBA İDDİA!

Ortaya atılan son iddiaya göre, daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde IV. Murat'a hayat veren Metin Akdülger'in Orhan Bey'i canlandıracağı söyleniyor.

ORHAN BEY'İ Mİ OYNAYACAK?

Metin Akdülger'in Osmanlı Devleti'nin 2. padişahı olan Orhan Bey'i canlandıracağı konuşuluyor.

Bu dizi Diriliş Ertuğrul'u bile tahtından eder! Mehmet Bozdağ'dan ses getirecek proje!

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer alan ve kısa filmler çeken Akdülger, Koç Üniversitesindeki eğitimine devam ederken okuldaki oyunculuk derslerine katıldı ve bu yıllarda da oyunlarında yer almaya devam etti.

2016 yılında televizyon yapımlarındaki ilk başrolü olarak dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ikinci sezonunda IV. Murad'ı canlandırdı.

2018'de, polisiye türündeki Şahsiyet ve 2019'da, fantastik türündeki Atiye adlı internet dizilerinde yer aldı. Kariyeri boyunca çeşitli kısa filmlerde oynayan Akdülger, bazı kısa film yarışmalarında ise jürilik yaptı.