Kuruluş Osman'da sezon finali öncesi ayrılık kararı! Dizinin Selvi Hatun'u Zehra Yılmaz projeye veda ediyor!

Reyting rekortmeni Kuruluş Osman 3. sezon final tarihi belli oldu. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi 15 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizinin Selvi Hatun'u Zehra Yılmaz projeye veda edecek.

Kuruluş Osman'da sezon finali öncesi bir ayrılık yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın internet sitesinde yer alan habere göre, dizide bu akşam bir ayrılık yaşanacak ve dizinin Selvi Hatun'u Zehra Yılmaz projeye veda edecek.

Geçen hafta veda sahneleri çekilen oyuncunun Pastel Film'in yeni dizisi Gül Masalı'ndan teklif aldığı öğrenildi.

KURULUŞ OSMAN'DA NELER OLACAK?

Bizans İmparatoru Andirilus'un büyük bir ordu topladığını bilen Osman Bey, Yenişehir'i alamazsa İnegöl'ün hatta Söğüt'ün tehlikede olduğunu düşünmektedir.

Bütün zorluk ve engellemelere rağmen bir an önce Yenişehir'i almak istemektedir. Osman Bey'in Yenişehir için kurduğu oyun ne olacaktır?

Barkın Bey, Osman Bey'in her şeye rağmen Yenişehir fütuhatından vazgeçmemesinden mustariptir. Osman Bey'in önünde durmak için şer ittifakını harekete geçirecektir.

Barkın'ın hain planı ona pahalıya patlayacaktır. Barkın'ı bekleyen hazin son ne olacaktır? Osman Bey oynanan oyunların arkasındaki yüzleri bulabilecek midir?

Obanın Hatunları Malhun ve Bala bir yandan İnegöl'ün fethinde Gündüz Bey'in şehit olmasıyla yıkılan Ayşe Hatun ve diğer şehit bacılarına destek verirken diğer yandan da Söğüt'te ihtiyaç sahibi ahali için yardım hazırlamaktadır.

Barkın, Selvi Hatun'un üzerinde baskı kurup onun Kayılara sadakatini sarsmak istemektedir.