Kuruluş Osman'da sevinçten zil takıp oynatacak gelişme! IV. Murad'ı oynayan ismi getiriyorlar!

Kuruluş Osman'da sevinçten zil takıp oynatacak gelişme! IV. Murad'ı oynayan ismi getiriyorlar. atv ekranlarında 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kuruluş Osman'da yeni sezon hazırlıkları çok yakında sona erecek. Ekim ayında izleyici karşısına çıkması beklenen diziyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. İddialara göre, Metin Akdülger'in Osmanlı Devleti'nin 2. padişahı olan Orhan Bey'i canlandıracağı konuşuluyor.


Kuruluş Osman dizisine bu sezon katılacak 11 yeni isim geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Dizinin hikayesinde Osmanlı Devleti'nin kuruluş yılı olan 1299 yılına gelinirken bu sezon beyliğin bağımsızlığa giden süreci aktarılacak. Dizinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen izleyiciler için bomba bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre, daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde IV. Murat'a hayat veren Metin Akdülger'in Orhan Bey'i canlandıracağı söyleniyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Kuruluş Osman dizisinde 4. sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor ve diziye katılan isimler merak ediliyor.

BAĞIMSIZLIĞA GİDEN SÜREÇ ANLATILACAK

Bu sezon Osmanlı Devleti'nin kuruluş yılı olan 1299 yılına geliniyor ve beyliğin bağımsızlığa giden süreci seyirciye aktarılacak.

ORHAN BEY'İ Mİ OYNAYACAK?

Ortaya atılan son iddiaya göre, daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde IV. Murat'a hayat veren Metin Akdülger'in Orhan Bey'i canlandıracağı söyleniyor.

Kuruluş Osman'dan sansasyon yaratacak transfer hamlesi! Diziyi sil baştan oluşturacaklar!

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer alan ve kısa filmler çeken Akdülger, Koç Üniversitesindeki eğitimine devam ederken okuldaki oyunculuk derslerine katıldı ve bu yıllarda da oyunlarında yer almaya devam etti.

2016 yılında televizyon yapımlarındaki ilk başrolü olarak dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ikinci sezonunda IV. Murad'ı canlandırdı.

2018'de, polisiye türündeki Şahsiyet ve 2019'da, fantastik türündeki Atiye adlı internet dizilerinde yer aldı. Kariyeri boyunca çeşitli kısa filmlerde oynayan Akdülger, bazı kısa film yarışmalarında ise jürilik yaptı.