Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı izleme linki! Kuruluş Osman'da Osman Bey Kulucahisar Kalesi'ni basıyor

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı! Atv'de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman izlenen diziler arasında zirvede yer alıyor. Kuruluş Osman 25 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerini ekran başına kilitledi. Başrollerini Burak Özçivit'in üstlendiği dizinin 34. bölümünde Osman Bey, Targun Hatun'un Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir ve onu kurtarmaya gider. Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı ve 35. bölüm özeti ile ilgili detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağına dair ipuçları veriyor. Televizyon erkanlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizi çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Son bölümde Savcı Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiği Yavlak Arslan'ın toyuna katılmak üzere obadan ayrılır. İşte Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

KURULUŞ OSMAN 36. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM ÖZETİ

Kulucahisar'a İstanbul'dan destek birliklerin geldiği haber alan Osman Bey, bir Türk beyinin kızı olan Targun Hatun'un da Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir. Osman Bey, Targun Hatun'u kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ni geri almanın yollarını ararken, Nikola ise Söğüt'e yapacağı saldırıyı planlamaktadır. Savcı Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiği Yavlak Arslan'ın toyuna katılmak üzere obadan ayrılır, Ertuğrul'un Bey'in sağlık durumu ise kötüye gitmektedir. Toya davet edilmeyen Osman Bey, Söğüt'e giderek Yavlak Arslan ve Savcı Bey'in karşısına dikilir ve beylik hedefini açıklar.

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman dizisinin setinde 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dönemin yapılarını ve yerleşim alanlarını başarılı bir şekilde hissettiren dizide atlar için ayrılan özel bir arazi bulunuyor. Ayrıca atlar doğal ortamlarına uygun olarak bakıcılar eşliğinde eğitiliyor ve yetiştiriliyor.

Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, klişeler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından kabul edilen yerde şuan 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alacak.