Kuruluş Osman sezon finalinde neler yaşandı? Kuruluş Osman 27. bölümde neler oldu?

Ekranların efsane dizisi Kuruluş Osman sezon finali yaptı! Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Kuruluş Osman 24 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan 27. bölümüyle tatile girdi. Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğinde olan dizinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Özge Törer ve Emre Basalak gibi isimler yer alıyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman sezon finali izleme linki ve özetine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde olan Kuruluş Osman sezon finali ile ekranlara ara verdi. Çarşamba akşamları Atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman 27. bölümüyle sezon finali yaptı. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizi bu sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek Kuruluş Osman sezon finali bölümü ile ilgili detaylar haberimizde...

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KURULUŞ OSMAN 27. SEZON FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Ekranların sevilen ve vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman 24 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yapıyor. Dizinin sezon final bölümünde; Osman Bey etrafı sarılan askerlerle mücadele ediyor. Hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi'ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia'yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Büyük bir savaşın verildiği Kulucahisar Kalesi’nde Sofia ile karşı karşıya gelen Osman Bey ona gerekli cezayı veriyor.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman dizisinin setinde 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dönemin yapılarını ve yerleşim alanlarını başarılı bir şekilde hissettiren dizide atlar için ayrılan özel bir arazi bulunuyor. Ayrıca atlar doğal ortamlarına uygun olarak bakıcılar eşliğinde eğitiliyor ve yetiştiriliyor.

Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, klişeler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından kabul edilen yerde şuan 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alacak.