Kuruluş Osman'a veda eden Zehra Yılmaz geri dönüyor! yine atv dizisinde rol alacak

Kuruluş Osman'daki acı vedası olay yaratan Zehra Yılmaz'a inanılmaz teklif geldi. Kulislerdeki söylentiler ortaya çıktı, geri dönüyor. Kuruluş Osman dizisinde Selvi Hatun karakteriyle çok konuşulan Zehra Yılmaz geçtiğimiz hafta diziye veda eden isim oldu. Ünlü oyuncunun yeni sezonda Gül Masalı isimli dizide oynayacağı iddialar arasında yer aldı. Konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

İlk olarak Bodrum Masalı dizisindeki Rana dizisiyle adını duyuran ve bu sezon Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Selvi Hatun karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Zehra Yılmaz'ın yeni adresi belli oluyor. Ünlü oyuncu geçen hafta Kuruluş Osman dizisinden ayrılmıştı. Bu gelişme sonrası kulislerde son konuşulan iddialara göre, Zehra Yılmaz'a teklif yine atv dizisinden geldi. Eğer iddialar gerçekleşirse ünlü oyuncu şu sıralar atv'de tanıtımları yayınlanan Gül Masalı dizisinde oynayacak.

YİNE ATV DİZİSİYLE DÖNÜYOR

Zehra Yılmaz'ın yeni adresi belli oluyor. Kuruluş Osman dizisine geçen hafta veda eden isme teklif yine atv dizisinden geldi.

YENİ ADRESİ GÜL MASALI OLACAK

Eğer iddialar gerçekleşirse ünlü oyuncu şu sıralar atv'de tanıtımları yayınlanan Gül Masalı dizisinde oynayacak.

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Zehra Yılmaz, 1992 yılında doğdu. Dört yaşına kadar Mersin'in Anamur ilçesinde yaşadıktan sonra babasının işi nedeniyle ailesi ile Bakü'ye taşındı. Yükseköğrenim görmek için Türkiye'ye döndü.

Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi´nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2016 yılında yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizisi canlandırdığı Rana karakteri ile başladı. Cennetin Gözyaşları dizisinde Melisa, Kalp Yarası dizisinde Betül karakterini canlandırdı. Baba Parası (2020) ve Zoraki Misafir(2021) adlı sinema filmlerinde rol aldı.