Kuruluş Osman'a gelmesi beklenen isimden şahane sürpriz! Dünyaca ünlü diziye geçiş yaptı!

Diriliş Ertuğrul'un yıldız oyuncusu yeni projesiyle setlere geri döndü. Dizide Turgut Alp karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Cengiz Coşkun yeni projesiyle çok konuşulacak. Kuruluş Osman'a geri dönmesi beklenen ünlü oyuncu Rus yapımı bir diziyle anlaştı. Cengiz Coşkun 4. sezondur ekranlarda olan Gold Diggers isimli dizide dikkatleri üzerine çekecek. Dizinin 4. sezonuyla çok yakında izleyici karşısında olacak.

Diriliş Ertuğrul dizisine Turgut Alp rolüyle damgasını vuran Cengiz Coşkun'un yeni projesi belli oldu. Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından bir süredir gelen teklifleri değerlendiren Cengiz Coşkun, Rusya'da çekimleri gerçekleştirilen Gold Diggers isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu bu dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek. Cengiz Coşkun'un Kuruluş Osman dizisine katılması bekleniyordu. Dizinin hayranları bu haberi alır almaz büyük üzüntü yaşadı.

YENİ PROJESİ ÇOK KONUŞULACAK

Cengiz Coşkun, Rusya'da çekimleri gerçekleştirilen Gold Diggers isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

4. SEZONU ÇEKİLİYOR

4. sezondur ekranlarda olan Gold Diggers isimli dizinin çekimleri bu sezon St. Petersburg'da (Saint Petersburg) gerçekleştirilecek.

Diriliş Ertuğrul'u şah mat edecek dizi için harekete geçildi! Meğer 4 yıl sonra ilk kez...

KARİYERİNDE İLK KEZ...

Cengiz Coşkun bu projeyle kariyerinde ilk kez yurt dışında yayınlanan bir projede kamera karşısına geçmiş oldu.

CENGİZ COŞKUN KİMDİR?

Cengiz Coşkun, 29 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Spor Akademisi mezunu olan oyuncu, aynı zamanda profesyonel basketbolcudur. 2002'de Best Model'de üçüncü oldu.

Cengiz Coşkun, televizyon dünyasına 2005 yılında Rüzgarlı Bahçe dizisi ile adım attı. Kariyerinde yer aldığı en büyük projelerden biri, 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453 filmidir.

Cengiz Coşkun, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi'nin silah arkadaşı Turgut Alp'i 5 sezon boyunca canlandırmıştır.

Coşkun, aynı zamanda 2022 yılında sinemada gösterime giren ve Malazgirt Meydan Muharebesi'ni konu alan Malazgirt 1071 filminde Sultan Alparslan karakterini canlandırmıştır.