Kuruluş Osman Ertuğrul Bey obaya ne zaman gelecek?

Kuruluş Osman Ertuğrul Bey obaya ne zaman gelecek? sorusu tüm Kuruluş Osman takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Atv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman'da bu hafta yine heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaracak. 

ERTUĞRUL BEY GERİ DÖNECEK Mİ?

Son olarak rol aldığı Kurşun dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın yeniden sakal bırakmaya başlaması sevenlerini heyecanlandırmıştı. Ünlü oyuncu konuyla ilgili son yaptığı açıklamada "Diziye dönmek ister misiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum"

Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman dizisine katılıp katılmayacağı netlik kazanmış değil. Oyuncunun diziye katılıp katılmayacağı dizideki gelişmelere ve yapımcı ile yapılacak görüşmelere göre şekillenecek.