Kuruluş Osman dizisine dahil olan Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit yeni sezona hazır!

‘Kuruluş Osman'a katılan Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit'in ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Aksakalların reisini oynayacak olan Cüneyt Arkın'ın şahin ile olan fotoğrafı ilgi gördü.

Başrollerinde Burak Özçivit’in oynadığı ‘Kuruluş Osman’ dizisinin ikinci sezonuna iki usta isim dâhil oluyor! Yıllardır ekranlardan uzak kalan Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit, yapım için kamera karşısına geçti. Aksakallar’ın reisi rolünü canlandıracak olan Cüneyt Arkın, tanıtımda Türk kültürünün güçlü simgelerinden olan şahinle poz verdi.

SÜRPRİZ İSİMLER KADRODA

Usta oyuncunun bu pozu da sosyal medyada, izleyiciler tarafından ilgi gördü. Tamer Yiğit’in ‘Kuruluş Osman’da hangi karakteri oynayacağı ise dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden diziye ayrıca Erkan Avcı, Seçkin Özdemir ve Seray Kaya gibi isimler de dahil oldu.   

Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit’in rol aldığı dizinin sahneleri, önümüzdeki günlerde ekrana gelecek.  

739. YILINDA DA UNUTULMADI 

Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bugün başlayacak etkinliklerle anılacak. Her yıl eylülün ikinci haftasında Ertuğrul Gazi anısına Söğüt’te düzenlenen etkinliklerin 739’uncusu yarın ve 12 Eylül’de gerçekleştirilecek. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle etkinlikler sınırlı sayıda katılımcıyla yapılacak. 

Hazar Ergüçlü'den kırmızı başlıklı protesto

Ayça Ayşin Turan Arıza dizisindeki Halide karakteri için konuştu! 'Sabırsızlanıyor'

Meğer Serenay Sarıkaya espri yapmış

Defne Samyeli ve Cenk Eren kavga ettiler ama tanışmıyorlar

Dilan Çiçek Deniz'den mesleği ile ilgili samimi itiraf! 'Oyunculukta zor günlerim oldu'