ATV yayın akışında Kuruluş Osman 42. bölüm neden yok? Kuruluş Osman yeni bölüm var mı, yok mu?

Kuruluş Osman izleyenlerini üzecek haber geldi. Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizide tarihi sahneler göz dolduruyor. Çarşamba günleri seyirci ile buluşan yapımın başrol oyuncusu Burak Özçivit, Kayı Obası'nın yeni beyi oldu. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu? ATV yayın akışında Kuruluş Osman 42. bölüm neden yok?

Kuruluş Osman her çarşamba günü ekrana geliyor. ATV'nin reyting rekormeni dizisi Osmanlı Devleti'nin kuruluş zamanlarını senaryolaştırarak anlatıyor. Geçen hafta Kayı Obası'nda yeni dönem başlamış, Dündar Bey'in gizli sırları açığa çıkmıştı. Dizinin yeni bölümü ATV yayın akışında yer almayınca Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu? ATV yayın akışında Kuruluş Osman 42. bölüm neden yok? soruları yanıtı arananlar arasında yer aldı.

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Kuruluş Osman bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin yerine bu akşam Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçı düzenlenecek.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman yeni bölümünün haftaya yayınlanması tahmin ediliyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni dönem başlıyor

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey'den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

Dündar Bey ipin ucunda

Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır. Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüşüyle güçlenen Nikola ise İstanbul'dan gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.

Göktuğ'un cezası ne olacak?

Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'i nasıl cezalandıracak? Osman Bey, Flatyos'un kaçışından sorumlu tuttuğu Göktuğ'a ne ceza verecek? Bala Hatun'u zehirleyen Targun Hatun'un planı ne? Flatyos'un geri dönmesiyle Nikola nasıl bir tuzak kuracak? Papa'nın ajanları emanetleri ele geçirebilecek mi?