Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 99. yeni bölüm ne zaman?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonunda yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve yeni dekorlarıyla oldukça dikkat çekici. Peki, Kuruluş Osman 99. yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu. İşte tüm merak edilenler...


Atv'nin efsane dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, yeni sezona iddialı bir giriş yapacağa benziyor. Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu. İşte tüm merak edilenler..

KURULUŞ OSMAN 99. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için yayın tarihi belli oldu. Kuruluş Osman 99. yeni bölümü 5 Ekim'de izleyicisinin karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman'ın dördüncü sezonunda kadroya yeni isimler dahil oldu. Kuruluş Osman'ın tanıtımında Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar ve Miray Akay dikkatleri üzerine çekerken, başarılı oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

Görkemli kadrajları, Osman Bey ile Alp'lerinin arenada nefes kesen aksiyon sahneleri, 13. yüzyıl İstanbul görüntüleri, Osman Bey'in Karacahisar Kalesi'ni Orhan Bey'e bırakmasıyla öne çıkan tanıtım, dördüncü sezona dair beklentilerin zirve yapmasını sağladı.

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da atv ekranlarında Çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.