Kuruluş Osman 4. bölümde yaşananlar

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan ve reyting sıralamasında zirvede yer alan dizi son bölümüyle izleyicilerine ekran başına kilitledi. 4. bölümde Osman çadırda hapsediliyor ve elleri zincirle bağlanıyor. Haberimiz içerisinden Kuruluş Osman son bölüm özeti ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz

Başrollerini Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş ve Özge Törer gibi isimlerin paylaştığı Kuruluş Osman dizisi izleyicilerin nefesini kesmeyi başardı! Son bölümde Bala Hatun kaçırılıyor. Osman ise elleri zincirle bağlanarak bir çadırda hapsediliyor. Bala Hatun’un kaçırılmasını öğrenen ve öfkelenen Osman’ın yapacakları ise herkesi şaşırtıyor. 

KURULUŞ OSMAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

"Kanımda dolaşan deli taylar üzerine and olsun ki diriliş ateşini yakacağım!"

Yannis, kanlı planını hayata geçirerek göl kenarındaki pazarı basıp, Edebalı'nın kızını kaçırmayı başarmıştır. Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, Bala Hatun'dan istediklerini öğrenebilecek midir? Osman ise esiri Teokles'i kaçıran Batur Alp'a oba meydanında ceza kesmiştir. Bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilecektir. Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun'un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır?