Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Osman Wöber'in cenazesinde büyük saygısızlık! Ne Necati Şaşmaz geldi ne Oktay Kaynarca

Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle tanınan DT tiyatroları sanatçısı Osman Wöber, hayatını kaybetmişti. Cenaze töreni geçtiğimiz gün gerçekleşen Osman Wöber'e büyük vefasızlık yapıldı. Kurtlar Vadisi dizisindeki rol arkadaşları Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca, cenazeye katılım göstermediler.

Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızlarından Osman Wöber'in cenaze töreninde büyük vefasızlık yaşandı. İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne ile Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Kurtlar Vadisi dizisindeki rol arkadaşlarından ne Necati Şaşmaz ne de Oktay Kaynarca katılmadı.

Törene katılan Zafer Algöz, "Pırıl pırıl bir insandı. Çocuklarına, insana, doğaya hatta sokak köpeklerine sahip çıkıp evine alabilecek kadar merhametli bir adamdı Osman Wöber. Kendisi Adana Devlet Tiyatrosu'nda ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda iki dönem idarecilik yaptı. Oyunlar yönetti. Birçok projenin yapımında emeği geçti. 'Eyvah şimdi ne yapacağız' dediğimizde son derece soğukkanlı işin yürümesi adına olumlu kararlar alan son derece nitelikli bir idareciydi Osman Wöber" açıklamasında bulundu.