Kurtlar Vadisi'nin Selvi Çakır'ı Büşra Ayaydın yeni mesleği şaşırtıyor!

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın oynadığı Süleyman Çakır'ın kızı Selvi Çakır karakteri ile tanınan Büşra Ayaydın, uzun yıllardır oyunculuk yapmıyordu. Tesettüre giren ve oyunculuğu bırakan Büşra Ayaydın, şimdilerde yaptığı yeni mesleğiyle şaşırtıyor.

Yayınlanan ilk 97 bölümü ile televizyona damgasını vuran Kurtlar Vadisi, bu projede oynayanlara şöhreti getirmişti. Dizide Oktay Kaynarca'nın oynadığı Süleyman Çakır karakterinin iki çocuğu bulunuyordu. Kızı Selvi Çakır'ı, dönemin popüler çocuk oyuncularından Büşra Ayaydın oynuyordu. Beyaz teni ve renkli gözleri ile Oktay Kaynarca'yı anımsatan ve bu yönü ile dikkat çeken Büşra Ayaydın, son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almış ancak daha sonra oyunculuk mesleği üzerine hiçbir şey yapmamıştı.

Yaşam tarzında değişikliğe giden Büşra Ayaydın, tesettüre girmiş ve oyunculuğa ara vermişti. Ünlü oyuncu kendisine yepyeni bir meslek edindi.

KURTLAR VADİSİ'NİN SELVİ ÇAKIR'I BÜŞRA AYAYDIN YENİ MESLEĞİYLE ŞAŞIRTIYOR

Ayaydın kendi tesettür giyim markasını kurdu. Ünlü isim şimdilerde sosyal medyada ürünlerini paylaşıyor ve satış gerçekleştiriyor.