Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz oğullarını ilk kez paylaştı... Ezber bozdu

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Polat Alemdar karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Nagehan Kaşıkçı ile evliliğinden dünyaya gelen oğullarını ilk kez paylaştı. Oğulları ile kamera karşısına geçen Necati Şaşmaz o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu.

Bir döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleri de yoğun ilgiyle takip edilen Kurtlar Vadisi dizisinde hayat vermiş olduğu Polat Alemdar karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

NECATİ ŞAŞMAZ OĞULLARINI İLK KEZ PAYLAŞTI

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, ezber bozdu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Şaşmaz, sosyal medya hesabından oğulları ile çekildiği kareleri yayınladı.

Nagehan Kaşıkçı'yla evliliğinden dünyaya gelen oğulları Ali Nadir ve Yusuf Emir'le fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. İşte o paylaşım;