Kurtlar Vadisi'nin konsey üyesinden 21 yıl sonra gelen sürpriz açıklama! Meğer o rolü oynayacakmış...

Kurtlar Vadisi dizisinde konseyin en önemli karakterlerinden birisi Ali Kılıç karakterine hayat veren usta oyuncu Atilla Olgaç yıllar sonra diziyle ilgili merak edilenleri anlattı. Usta oyuncu dizide Hidayet Erdinç tarafından canlandırılan ve 13 bölüm sonra senaryo gereği bitirilen Şevko karakterinin Osman Sınav tarafından ilk olarak kendisine teklif edildiği açıkladı. Ancak daha sonra Osman Sınav ile Kılıç karakteri için anlaştığını ve böylece dizideki macerasının sonuna kadar sürdüğünü söyledi.


Kurtlar Vadisi dizisinde 4 sezon boyunca canlandırdığı Kılıç karakteriyle çok sevilen usta oyuncu Atilla Olgaç diziyle ilgili tam 20 yıl sonra önemli bir açıklamada bulundu. Usta oyuncu dizinin yapımcısı Osman Sınav'ın başta kendisine Şevko rolünün teklif ettiğini ve 13 bölüm süreceği için kabul ettiğini söyledi. Olgaç daha sonra Osman Sınav'ın "Sen başka karakteri oynayacaksın" diyerek bu tekliften vazgeçtiğini ve Kılıç rolünü ona vererek çekimlere başlandığını ifade etti.

"İKİ ROL SUNULDU"

Atilla Olgaç YouTube'da yer alan Kim Seslendirdi isimli kanala yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Osman Sınav ile anlaşma yaparken bana iki rol var dedi. Biri 13 bölüm devam edip bitecek. Bir de arada bir girip devam edecek. Ama arada bir girip çıkacak. Bana hangisini tercih edersin diye sordu.

Kurtlar Vadisi'nin Doğu Bey'i 19 yıl sonra açıkladı! Meğer ilk sezonun ardından ilk kez...

"13 BÖLÜM ŞEVKO'YDU"

13'ü ver bitsin dedim. O 13 bölüm Şevko'ydu. 13 bölüm sen değilsin, sen başka karakter olacaksın dedi ve öyle başladık.

"HER BÖLÜMDE OLMUYORDUM"

Her bölümde olmuyordum. Arada bir girip çıkıyordum. Hatta çok kısaydı, başlarda arada bir girip çıkıyordum. Bazı bölümlerde olmuyordum."

SON BÖLÜME KADAR DEVAM ETTİ

Şevko karakterinin Osman Sınav tarafından ilk olarak kendisine teklif edildiği açıkladı. Ancak daha sonra Osman Sınav ile Kılıç karakteri için anlaştığını ve böylece dizideki macerasının sonuna kadar sürdüğünü söyledi.