Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara vefat etti

Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i olarak hafızalara yer edinen usta sanatçı İsmail İncekara vefat etti. Son dönemlerde Kocan Kadar Konuş film serilerinde rol alan İsmail İncekara'nın ölüm haberini, sanatçı Zafer Algöz duyurdu.

Özellikle Kurtlar Vadisi dizisindeki İplikçi Nedim karakteri ile hatırlanan, son dönemde ise rol aldığı Kocan Kadar Konuş film serilerindeki baba rolüyle seyircinin karşısına çıkan usta sanatçı İsmail İncekara vefat etti. Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i olarak akıllarda yer edinen İsmail İncekara'nın vefat haberini, usta oyuncu Zafer Algöz duyurdu.

Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş. Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar." ifadelerine yer verdi.

İSMAİL İNCEKARA HAKKINDA

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan İncekara, uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almıştı. Usta sanatçı Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Kocan Kadar Konuş gibi pek çok unutulmaz işte ana karakterlerde rol almıştı.