Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak yıllar sonra ortaya çıktı! 55 kilo verdi tanınmaz hale geldi

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Güllü Erhan karakteri ile hafızalarda yer edinen Erhan Ufak, yıllar sonra ortay açıktı. 55 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak son hali ile sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Gökhan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi yayınlandığı dönem reyting rekorları kırdı. Exxen'de Kurtlar Vadisi Kaos olarak yeniden yayın hayatına başlayacak olan dizinin oyuncuları gündeme gelmeye devam ediyor.

Dizinin yayınlanmaya hazırlanan yeni versiyonunda Necati Şaşmaz'ın, "Polat Alemdar" karakteriyle yer alacağı iddia edildi. Dizinin kadrosunda kimlerin olacağı ise henüz açıklanmadı.

Dizide kendine has sempatik tavırları ile hafızalara kazınan Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak son haliyle kısa sürede gündem oldu. Uzun yıllardır ekranlardan uzak bir yaşam sürdüren Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak büyük bir değişim geçirdi.

Güllü Erhan tam 55 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. 140 kilodan 85 kiloya kadar düşen Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle büyük beğeni topladı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Ekranda görmeyi özledik', 'Hala genç duruyorsun' ve 'Yıllar sana yaramış' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ın son hali;