Kurtlar Vadisi'nin efsanesiydi... Süleyman Çakır, ölüm yıldönümünde unutulmadı! Oktay Kaynarca da paylaşım yaptı

Kurtlar Vadisi dizisinin fenomen karakterlerinden olan Süleyman Çakır, yıllar geçse de hayranları tarafından unutulmadı. Süleyman Çakır'ın dizideki ölüm yıldönümünün sosyal medyada gündem olmasının ardından ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da bir video yayınladı. Oktay Kaynarca paylaşımında ''Rahmetliyi tanırdım. Dürüst, mert, gözü pek, yiğit bir arkadaştı. Sevenlerine ve hayranlarına başsağlığı diliyorum'' ifadelerine yer verildi.

Bir döneme damgasını vuran ve yeniden ekranlarda yayınlanacağı konuşulan Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen karakterleri arasında gösterilen Süleyman Çakır'ın rol gereği öldüğü gün sosyal medya yeniden trend listesinde ilk sıraya yerleşti.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri 8 Nisan 2004 tarihinde öldürülmüştü. Çakır karakterinin ölümünün 19. yılında Twitter'da "19 yıl önce bugün... Süleyman Çakır aramızdan ayrıldı" gibi yorumlar yapıldı.

Oktay Kaynarca ise Instagram hesabından bir video yayınlayarak "Rahmetliyi tanırdım. Dürüst, mert, gözü pek, yiğit bir arkadaştı. Sevenlerine ve hayranlarına başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

İşte yapılan bazı yorumlar;