Kurtlar Vadisi'nin Doğu Bey'i 19 yıl sonra açıkladı! Meğer ilk sezonun ardından ilk kez...

Kurtlar Vadisi'nin Doğu Bey'i sürpriz gerçeği 19 yıl sonra açıkladı. Dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alan Doğu Bey'i 2003-2005 yılları arasında usta oyuncu Altan Akışık canlandırdı. Usta oyuncu yıllar sonra canlandırdığı karaktere, diziye katılma sürecine ve izleyicilerin yorumlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu diziye sürpriz bir şekilde katıldığını da net bir şekilde ifade etti.

Kurtlar Vadisi'nin efsaneleşmiş karakterleri arasında yer alan Doğu Bey'in replikleri günümüzde hala hala çok konuşulmaya devam ediyor. Usta oyuncu Altan Akışık'ın canlandırdığı karakterin en çok anılan repliği ise "Bir araştırın bakalım Esat" oluyor. Altan Akışık yıllar sonra ilk kez Kurtlar Vadisi'ne katılma sürecini ve dizi bittikten sonra Doğu Bey karakterinin izleyicilerdeki karşılığını nasıl gördüğünü verdiği bir röportajda anlattı.

DOĞU BEY KARAKTERİ İŞTE DİZİYE BÖYLE KATILDI

Kim Seslendirdi kanalına konuşan Altan Akışık diziye katılış süreciyle ilgili "Diziye Osman Sınav yapımcıyken katıldım. Osman Sınav'ı eskiden beri tanırım. Beni görüşmeye çağırdı ve diziye böyle bir karakter ekleyeceğini söyledi. Bu karakteri canlandırmanı istiyorum diyerek teklif sundu. Kabul ettim" sözlerini kullandı.

Bu transfer çok konuşulur! Kurtlar Vadisi'nin 3 başrolünden birisini kaptılar!

"HER BÖLÜMDE YER ALACAKTI"

Akışık sözlerine "Hatta Osman Sınav bu karakteri daha sık kullanacağını söyledi. Bir iki hafta sonra her bölümde yer alacak bir karakter olacağını belirtti. Fakat öyle olmadı." şeklinde devam etti.

"5-6 BÖLÜM OYNADIKTAN SONRA..."

Usta oyuncu ayrıca ilk sezon hakkında "Onun dizide olduğu süreçte dizide sokaktan anlatımlar vardı. Doğu Bey yani dizinin ağır tarafına pek dönmediler 5-6 ya da 7 bölüm oynadıktan sonra sezon bitti." şeklinde konuştu.

Böylece ilk sezondaki 5-6 bölümün ardından asıl Doğu Bey karakterinin ortaya çıkmış olduğu öğrenildi.