Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'i 5.5 yıl sonra açıkladı! EDHO'ya gelmemi çok istediler ama...

Kurtlar Vadisi'nde Cerrahpaşalı Halit karakteriyle dikkat çeken Özcan Varaylı yıllar sonra hem EDHO hakkında önemli bir sürprizi sevenleriyle paylaştı. Vadi'nin en önemli karakterlerinden birisi olan Süleyman Çakır'ın sonunu getiren Özcan Varaylı yıllar sonra Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan teklif aldığını ve bu teklifi reddettiğini açıkladı.

2003-2005 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit karakteriyle adından söz ettiren Özcan Varaylı yıllar sonra sürpriz bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda hem Kurtlar Vadisi hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özcan Varaylı açıklamasında, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden pek çok kez teklif aldığını, ancak bu teklifleri kendisini tekrar etmek istemediği için reddettiğini açıkladı.

"KENDİMİ TEKRAR ETMEK İSTEMEDİM"

TVNET'te yayınlanan Sormasam Olmaz'a konuşan Özcan Varaylı "EDHO'ya beni her sezon çağırdılar. Kendimi tekrar etmek istemediğim için kabul etmedim. Kusura bakmasın yapımcılar ama ben tekrar Oktay Kaynarca'nın (Hızır Çakırbeyli) karşısına geçip onun düşmanı olup 3-5 bölüm sonra ya da bilemedin 1 sezon sonra ölmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ünden ses getirecek dizi projesi! Resmen duyurdular!

"O KARAKTERİ ÇOK SEVDİLER"

Ünlü oyuncu açıklamasına "Ben başka bir şey yapmak istiyorum. Mafya adamı falan değilim ki... Çünkü o karakteri çok sevdiler. Bildiğin, yüzü gülmeyen psikopat bir adam. Kendi adamını tak diye vurabiliyor Hiç duygusu yok adamın. Bir tek ablasından korkuyor. " şeklinde devam etti.

ÖZCAN VARAYLI KİMDİR?

Özcan Varaylı, 6 Ağustos 1963 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle başladı.

2004 yılında Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit rolüyle tanınmaya başladı. Ayrıca Cesur Yürek, Kehribar, Filinta ve birçok dizide rol aldı.