Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Varaylı ilk kez açıkladı... EDHO'yu neden reddetti?

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ı öldüren Cerrahpaşalı Halit rolüyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Özcan Varaylı, EDHO dizisinden teklif almış ancak bu rolü kabul etmemişti. Nam-ı diğer Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Varaylı, EDHO'dan gelen rolü neden kabul etmediğini açıkladı.

Özcan Varaylı, Kurtlar Vadisi'nin efsane olarak kabul edilen ilk 97 bölümünde Cerrahpaşalı Halit karakteri ile rol almıştı. Dizide Süleyman Çakır'ı öldüren karakteri ile o dönem Kurtlar Vadisi'nin fanatikleri tarafından büyük bir tepki ile karşılaşan Özcan Varaylı, EDHO dizisinden teklif almış ancak karakteri kabul etmemişti. Cerrahpaşalı Halit Özcan Varaylı, EDHO'dan gelen rolü neden kabul etmediğini açıkladı.

KURTLAR VADİSİ'NİN CERRAHPAŞALI HALİT'İ EDHO TEKLİFİNİ NEDEN REDDETTİ?

Özcan Varyalı geçtiğimiz aylarda, TVNET haber kanalında yayınlanan Sormasam Olmaz adlı kültür - sanat programına katıldı. Varyalı burada neden EDHO'da rol almadığını şu sözlerle açıkladı:

"EDHO'ya beni her sezon çağırdılar. Kendimi tekrar etmek istemediğim için kabul etmedim. Kusura bakmasın yapımcılar ama ben tekrar Oktay'ın (Kaynarca) karşısına geçip onun düşmanı olup 3-5 bölüm sonra ya da bilemedin 1 sezon sonra ölmek istemiyorum. Ben başka bir şey yapmak istiyorum. Mafya adamı falan değilim ki... Çünkü o karakteri çok sevdiler. Bildiğin, yüzü gülmeyen psikopat bir adam. Kendi adamını tak diye vurabiliyor... Hiç duygusu yok adamın. Bir ablasından korkuyor. "