Kurtlar Vadisi'nin Cerrahapaşalıların ablası Şıvga Gerez yıllar sonra ortaya çıktı! Karakteri hakkında konuştu

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış olan Şıvga Gerez, yıllar sonra ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi'nin Cerrahapaşalıların ablası olarak izleyici karşısına çıkmış olan Şıvga Erez, karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gerez, gündeme geldi.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun ve Erhan Ufak gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisi bir dönemin en çok izlenen yapımları arasında yerini aldı. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri de izlenme rekoru kırmaya devam ediyor.

Dizide "Cerrahpaşalıların Ablası" olarak izleyici karşısına çıkmış olan ve hafızalarda yer edinen Şıvga Gerez, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şıvga Gerez, "Canlandırdığım karakterin adı yoktu, 'Cerrahpaşalıların Ablası' olarak tanındım. Sert ve inatçı bir kadın rolündeydim. Sanıyorum, annemin oyuncu olmasından kaynaklı olarak oyunculukta hiç zorlanmadım." dedi.

Osman Sınav ile çalışmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu da vurgulayan Şıvga Gerez, "Osman Sınav karşısındakine baktığı an onu çözümleyebilen bir kişi. Kimin hangi rolü taşıyıp, taşıyamayacağını çok iyi bilir. Zaten diziye de bakınca da bunu çok iyi anlıyorsunuz. Dizide gördüğünüz hemen hemen her oyuncu, karakterleriyle bütünleşti" diye konuştu.